Již za pár dní se bude konat každoroční taneční festival hudby Dance Valley Festival 2012 - Aktuálně o Amsterdamu | Co se děje v Amsterdamu

amsterdam-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Již za pár dní se bude konat každoroční taneční festival hudby Dance Valley Festival 2012


Dance Valley patří od roku 1995 v Nizozemsku k těm největším letním festivalům taneční hudby, který nabízí spousty různorodých stylů elektronické hudby. Koná se každoročně nedaleko Amsterdamu v rekreační oblasti a idylické přírodní rezervaci Spaarnwoude, která se nachází v obci Velsen. I letošní rok ohlásila pořádající UDC datum jeho konání, a to na sobotu 4. srpna 2012. Jeho již 18. ročník se bude konat v době od 12:00 hod do 23:00 hod.
Akce je dobře známá pro svou přátelskou atmosféru, nejmodernější zvukové systémy a velkolepá laserové show, na které se může těšit více než 53 000 návštěvníků. Na festivalu vystoupí někteří z největších DJ (v minulosti to byl například Carl Cox, Derrick May, Paul van Dyk, Tiesto, Armin van Buuren, Richie Hawtin, Paul Oakenfold, Ricardo Villalobos nebo Ferry Corstena) a více než 200 umělců a 100 tanečníků. Živá vystoupení jsou rozdělena do čtyř oblastí, která se nacházejí po celém areálu. Dance Valley Festival spojuje hlavní proud a alternativní taneční hudba se styly jako house, techno, progressive, trance, hardstyle nebo hard dance. Stejně jako na hudbu se mohou návštěvníci festivalu těšit na širokou škálu stánků, barů a obchodů, chybět nebudou ani další zábavné aktivity, k nimž bude docházet v průběhu celého dne. Také lze využít luxusní prostředí v údolí Velsen, stejně jako zábavného parku. Kompletní informace k chystanému festivalu naleznete na www.dancevalley.nl, kde je samozřejmě i možnost zakoupení vstupenek. Cena základní vstupenky je stanovena na 55 €. Vzhledem k takovému množství DJských jmen je cena vstupenky přijatelná. Pokud máte to štěstí a v den konání Dance Valley, tedy přesně 4. 8. 2012 budete mít své sedmnácté narozeniny, máte nárok zakoupit si vstupenku za pouhých 25 € (u vchodu společně se vstupenkou je nutné prokázat se svým občanským průkazem). Všechny vstupenky, včetně VIP, jsou stále v prodeji. 

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti Haarlem

Aktualizováno 13/03/2016 00:54skoro jasnoskoro jasno1 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje