Široká škála hudebních talentů se představí na Amsterdam Roots Festival 2012 - Aktuálně o Amsterdamu | Co se děje v Amsterdamu

amsterdam-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Široká škála hudebních talentů se představí na Amsterdam Roots Festival 2012

Pokud se nacházíte v prvním červencovém týdnu kdekoli v Nizozemsku nebo v jeho blízkosti, určitě byste si neměli nechat ujít Amsterdam Roots Festival. Tento jeden z největších, nejrozmanitějších a také zcela jistě nejzajímavějších mezinárodních festivalů v zemi, který se mimochodem koná od 5. do 8. července 2012, má totiž letos důvod k velké oslavě. Koná se jeho 15. ročník! Místem konání hudebního festivalu se stane řada míst v holandském hlavním městě, včetně kulturních center Paradiso a Melkweg, Carré, Bimhuis, hudební klub Heineken music hall nebo městský park Oosterpark.
Festivalu, oslavujícího rozmanitosti světové hudební komunity, se zúčastní výběr špičkových hudebníků z
celého světa, aby pomohli oslavit jeho významné jubileum. Hudební fanoušky potěší rozsáhlá venkovní show, která představí nejen širokou škálu hudebních talentů, ale přibližně i 30 kapel na pěti divadelních pódiích. Nelze však ani zapomenout na návrat starých přátel z minulých let. Jako například mezinárodně uznávané portugalské "fado" zpěvačky Any Moura (fado je forma hudby charakterizující truchlivé melodie a texty), libanonského trumpetisty Ibrahima Maaloufa, anglického kytaristy a skladatele Justina Adamse, Danyèla Waro nebo gambijského hudebníka Juldeha Camary. V tomto hudebním světě tu je "něco" pro každého. Na své si také přijde i vaše bříško, jelikož bude připraveno více než 125 kulinářských stánků z celé světové kuchyně. Existuje snad lepší způsob, jak strávit krásné letní odpoledne, než na festivalu Amsterdam Roots?

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti Haarlem

Aktualizováno 13/03/2016 00:54skoro jasnoskoro jasno1 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje