Amsterdam myslí také na in-line bruslaře, pořádá pro ně Friday Night Skate - Aktuálně o Amsterdamu | Co se děje v Amsterdamu

amsterdam-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Amsterdam myslí také na in-line bruslaře, pořádá pro ně Friday Night Skate


Není divu, že je Amsterdam u in-line bruslařů tak oblíbený. Jak pro zkušené bruslaře, tak i pro úplné
začátečníky pořádá mnoho akcí nejen přímo ve městě, ale i v jeho okolí, hlavně v létě. Výlety jsou pořádány jak pro skupiny, tak pro individuální bruslaře. Bruslit můžete v přírodě, k dispozici jsou dlážděné cesty ve veřejném městském parku Vondelpark nebo rekreační areál Spaarnwoude (oáza zeleně a klidu). O čem se ale mezi on-line bruslaři nejvíce mluví je Friday Night Skate, který se koná každý pátek po celý rok... pokud jsou ulice suché.
Účast na této akci je povolena pod podmínkou, že jste zkušenější in-line bruslař, který je schopen především dobře brzdit. Pokud se ukáže, že nedokážete se skupinou držet krok nebo nejste dostatečně zdatný, budete vyzváni, aby jste ji v průběhu akce opustili. V nabídce jsou trasy v rozmezí 15 - 20 km, jejichž okruhy vedou ulicemi města a podél městských kanálů. I přes veškeré vynaložené bezpečnostní opatření je vždy jízda na bruslích na vlastní nebezpečí! Organizátoři nepřijímají žádnou odpovědnost za zranění nebo škody. Nejen proto je doporučen ochranný oděv a použití přileb, chráničů ramen, loktů a kolen. Každý týden se organizuje jiná trasa. Klikněte na webu www.fridaynightskate.com a uvidíte trasu naplánovanou na tento pátek. Výchozím bodem se stává Filmmuseum (EYE filmový institut). Friday Night Skate je velmi populární zábava a opravdu vzrušující zážitek, pokud jsou splněny určité podmínky. Letošní rok se akce budou konat ještě do 17. srpna, začínají v 20.30 hod, návrat se odhaduje okolo 22.30 hod. Účast je zdarma pro každého, kdo má dostatek vytrvalosti, dobrého manévrování a schopnosti včas zabrzdit. 

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti Haarlem

Aktualizováno 13/03/2016 00:54skoro jasnoskoro jasno1 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje