Nezapomeňte během léta navštívit také Amsterdam, těšit se můžete na Vondelpark Summer - Aktuálně o Amsterdamu | Co se děje v Amsterdamu

amsterdam-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Nezapomeňte během léta navštívit také Amsterdam, těšit se můžete na Vondelpark Summer

Při návštěvě Amsterdamu v létě je zcela jistě z čeho vybírat. Koná se zde mnoho festivalů a letních akcí.
Pokud máte zájem třeba o nějaká venkovní živá vystoupení, divadlo, kabaret, tanec, divadlo pro děti, koncerty nebo hudební vystoupení jakéhokoliv žánru, pak byste měli upustit od dění ve městě a navštívit největší veřejný městský park Vondelpark, ve kterém se během letní sezóny (červen - srpen) koná Vondelpark Summer Festival.
Vondelpark je určitě nejznámější park v Nizozemsku, který přivítá asi 10 milionů návštěvníků ročně. Tento urbanistický park se rozkládá v jižní části města, západně od Leidseplein a Museumplein v městské části Oud-Zuid, podél hranice městské části Oud-West. Je pojmenován podle básníka a dramatika Joost van den Vondela. Je milován jak místními obyvateli, tak i turisty, kteří si zde vychutnávají slunečné dny procházkami se psy, joggingem, jízdou na kolečkových bruslích, poslechem hudby, sledováním lidí nebo jen lenošením v trávě. A právě během letního festivalu Vondelpark Summer se stává místem setkání milovníků všech druhů živé hudby, kteří například taneční show, koncerty nebo kabarety mohou sledovat zdarma v nově zrekonstruované části tohoto proslulého parku. Divadelní vystoupení se zase konají v blízkosti vchodu z Eeghenstraat. Letní akce se konají několik dní v týdnu, jsou vhodné pro všechny věkové kategorie a každý den přilákají dav návštěvníků. Je z čeho vybírat a jejich kompletní seznam naleznete na internetové stránce: www.openluchttheater.nl. Vondelpark také nabízí pro děti šest hřišť a jedno velké dětské hřiště v blízkosti Groot Melkhuis. Je také možné si pronajmout brusle (Snoephuisje).

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti Haarlem

Aktualizováno 13/03/2016 00:54skoro jasnoskoro jasno1 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje