PAN Amsterdam je v Nizozemsku největší národní veletrh umění a starožitností - Aktuálně o Amsterdamu | Co se děje v Amsterdamu

amsterdam-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

PAN Amsterdam je v Nizozemsku největší národní veletrh umění a starožitností

V době od 18. do 25. listopadu 2012 se jedno z největších výstavních a konferenčních center v Nizozemsku RAI Amsterdam (Europaplein) promění v elegantní interiér s množstvím světla, plyšových koberců a zejména zajímavých a vzácných starožitných předmětů. Stane se totiž místem konání nejdůležitějšího (spolu s TEFAF Maastricht) veletrhu umění, designu a starožitností v zemi... veletrhu PAN Amsterdam Arts & Antiques Fair.
Již 25 let je PAN Amsterdam Mekkou pro všechny milovníky umění s individuálním stylem. Moderní - denní - umělecký veletrh, který poskytuje překvapení, rozmanitost a kvalitu. Nabízí cestu časem, která pokrývá všechny možné projevy umění a designu, počínaje antickými sochami a konče fotografiemi starých mistrů, současným uměním nebo značkovými předměty. To je to, co dělá veletrh tak zvláštní a proto se stal nutností pro každého milovníka umění. PAN Amsterdam má mnoho tváří: současné a moderní umění a design jdou ruku v ruce s předměty, které mají dlouhou historii. Minulý rok veletrh přilákal 51 693 návštěvníků - mladé i starší, zástupce muzeí, nadšence soukromých uměleckých sbírek, umělecké poradce a nebo i také návrháře interiérů. PAN Amsterdam je inspirující místo pro každého, kdo miluje krásu, chce dát svému domovu individuální identitu, hledá dárek s historií nebo se prostě jen zamiluje "do té krásné malé skříňky", která mu vysílá a způsobuje mráz po zádech. Nejdůležitější je však kvalita. Proto je každý objekt prověřen více než osmdesáti odborníky, kteří jsou odpovědni za pravost, uměleckou kvalitu a stav. Každý předmět, který nesplňuje přísná kritéria je okamžitě odstraněn z veletrhu. To vzbuzuje důvěru a jistotu. Slavnostní otevření veletrhu PAN Amsterdam Arts & Antiques Fair se bude konat v sobotu 17. listopadu, od 14.00 do 21.00 hod a je určeno pouze na pozvání. Pro veřejnost je dostupný každý den konání veletrhu, od 11.00 do 19.00 hod.

 

 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti Haarlem

Aktualizováno 13/03/2016 00:54skoro jasnoskoro jasno1 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje